Sabtu, 12 Jun 2021

Tak Ada Rasa Bersalah Sikit Pun Part 4

 Salam bertani

Semalam sempena penutup Syawal, pn is3 buat ketupat, masak rendang dan lodeh untuk menu makan tengah hari dan malam. Semasa menganyam ketupat budak bulus seketul kesayangannya tu sebuk nak belajar buat ketupat sama-sama. Kali ini Kent yakin dia tidak buat apa-apa kesalahan walau pun lebih kepada mengganggu daripada nak belajar buat ketupat tu. Kita tenguk gelagatnya.

Kent sedang tekun belajar menganyam ketupat

Pangkal daun kelapa ni kena tarik sikit


Susahlah nak ingat


Oowh gitu caranya


Tolong tarik yang ini

Alhamdulillah, siap juga.
Memang takde buat salah apa-apa pun.



Salam bertani.


21 ulasan:

  1. Hahahhaa.. muka dia tu kena betul dengan skrip wak buat πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†

    BalasPadam
  2. Pandai mengayam ketupat. Saya sampai sekarang tak pernah buat lagi.

    BalasPadam
  3. Tunggu makan aja la kent...susah benar nk menganyam tu

    BalasPadam
  4. Haha.. begitu ralit di meow melihat orang menganyam ketupat.

    BalasPadam
  5. Pasni Kent boleh jadi retis macam seko anjing bernama "Lessy"yang popular dalam citer omputeh dulu2 tu.Eh,kita pun masak rendang,tapi ketupat segera sahaja,takdak daun kelapa.

    BalasPadam
  6. heh..heh..serius kent bljr anyam ketupat fokus bulat bersinar mata mandang

    BalasPadam
  7. Yang tulis tajuk tu tak rasa bersalah ke?

    BalasPadam
  8. sy suka anyam ketupat ada keseronokan disitu hehe

    BalasPadam
  9. Tak salah jugakan kalau aunty PC gigit pipi Kent yang montel tu..hehehehe.

    BalasPadam
  10. Eee comel la kent wakkkk. Kena dengan skrip hahaha.
    Tajuk post wak buat suspen je, rupanya pasal kucing hahaha

    BalasPadam
  11. Comelnya kent .... Muka sayu ja

    BalasPadam
  12. Alololo rajinnya si Kent menganyam ketupat

    BalasPadam
  13. ralit betul tengok pn is3 wak menganyam ketupat hihihi

    BalasPadam
  14. Nanti Kent boleh open order haha

    BalasPadam
  15. wah hebat kent, saya tak reti menganyam ketupat ni WP

    BalasPadam
  16. Bukan main si Kent erk..mak nak buat dia un nak buat jugak..kalau betul dia boleh buat..terperanjat wak nanti

    BalasPadam
  17. Alo comeinya diaaa....😁

    BalasPadam
  18. Dia punya tekun kemain lagi. Kesalahan dia mengganggu kerja orang. Hihi

    BalasPadam