Rabu, 2 Jun 2021

Tak Ada Rasa Bersalah Sikit Pun Part 3

 Salam bertani

Pada pagi tadi wak menghendap budak nakal si Kent nak curi ikan hiasan  yang dipelihara oleh pn is3. Kita tenguk gelagatnya.


Tenguklah budak ni
Memang nakal betul


Riki kawasan dulu
Macam line clear
Mak encik takde


Owh ada ikanlah dalam air ni


Kalau dapat tangkap ikan2 ni memang best


Geramnya
Siap kau


1, 2, 3 terjun


Tak sempat snap gambar kent terjun dalam kolam
Bukan dapat ikan pun
Dah basah kuyup pandai pulak berjemur
Buat2 rilek, olok2 tak bersalah
Kent  Kent



Salam bertani.


30 ulasan:

  1. Cantik betul bulunya.. Kan dah terjerumus dalam kolam.. hihi

    BalasPadam
  2. Halah halah... nakal kent ni ye... abis tu kn dh basah

    BalasPadam
  3. Assalamualaikum wak.. heheh trhibur jugak dengan gelagat si kent ni. dah laa bulu cantiiiikkkk....

    BalasPadam
  4. pandai si Kent ni mencuri ye... keke... comel bdnnya

    BalasPadam
  5. Cantiknya bulu Kent.. Jarang jumpa kucing corak rimau macam ni.

    BalasPadam
  6. Pandai berlakon Kent ni. Hahahaha

    BalasPadam
  7. haha serious lah dia terjun dalam kolam..

    BalasPadam
  8. alolo comelnya awak ni

    btw, tahniah tau sebab jadi top pengomen blog rabia

    BalasPadam
  9. Heh..heh..lawak betul kent

    BalasPadam
  10. Hahahahahahah kapok kent
    Cantik betul corak dia wak, geram nengok.. terhibur hati dengan peel kucing ni kan, bijak dah basah kuyup berjemur nanti cuba lagi ye kent

    BalasPadam
  11. Hehehehe. Dapat main air, dapat main ikan, dapat berjemur santai, dapat masuk blog juga..alahai Kent. Lucu awak.

    BalasPadam
  12. hahahaha.... sian dia
    tu geram je tgk ikan2 tu ye... :D

    BalasPadam
  13. Gambar akhir tu! hahahahaha!

    BalasPadam
  14. cantik nya warna..bengal ke?
    alaaa da jatuh dalam air buat muka tak bersalah pulak die yea

    BalasPadam
  15. Iissshhhkkk..issshhkkk budak ni memang nakal betul!

    BalasPadam
  16. Comelnyaaaa kent!
    Pandai buat buat tak bersalah tu hahaha

    BalasPadam
  17. Hahahaha.. so cute haaaa! Acah acah pulak pastu.. Kelako!

    BalasPadam
  18. Seronok pula tengok orang bela kucing.Macam teraphy pula boleh tengok macam2 gelagat.Tapi tak pandai nak latih kucing tu membuang di tempat yang betul.Nak mencucinya tu memang tak sanggup

    BalasPadam
  19. Cantik betul corak warna bulu kucing ni..berani pula tu tak takut air 🤣

    BalasPadam
  20. amboi kent terjun dlm kolam ye hehe

    BalasPadam
  21. amboiii dahnyaaa comel . bijak pulak tu :)

    BalasPadam
  22. Haha nasib baik tak dapat ikan2 yg comel tu..kalau tak mau kena tarik telinga si kent ni

    BalasPadam
  23. Encik Meow nak berkawan kot tu. 😆

    BalasPadam
  24. Hahaha.. cian dia, kan dah basah. :D

    BalasPadam
  25. Hahaha Kent Kent... Kan dah basah!!! Btw, cantiknya bulu Kent!!

    BalasPadam
  26. Kan dah basah! kent kent..lampau nih aippp ^_^

    BalasPadam
  27. Ha kan dah basah adan uke Kent ngeh! ngeh! ngeh!

    BalasPadam
  28. dia tengah fikir strategi tu..tapi sayang mission failed. heei dia ni memang selalu buat muka tak bersalah. bajet comel lah tu. tapi memang comel pun.

    BalasPadam