Rabu, 26 Januari 2022

WW 235 : Tutup Aib Sahabat

 Salam bertani



Salam bertani

25 ulasan:

  1. cute je....
    yg kucing bawah tu..cantiks

    BalasPadam
  2. terbaiklah shbt sejati tu comey ja

    BalasPadam
  3. Alahai.. hensem sahabat sejati tu

    BalasPadam
  4. Untung ada sahabat jenis tutup aib sahabat lain.
    Kent mengintai situasi gambar yang atas tu ke wak.

    BalasPadam

  5. ahahah comel la kucing tuuuu.

    Dapatkan protection plan di laman web etiqa untuk melindungi diri anda dari pembaziran ragut dan takaful kereta

    BalasPadam
  6. Ada tapi tak tahu rezeki siapa yang dapat sahabat jaga aib sahabatnya. Kalau dapat, itu rezeki dan hargai.

    BalasPadam
  7. Bkn tutup aib tu wak, ini boleh caj mencabul...

    BalasPadam
  8. Aaaaaa dah kenapa comel sangat ni

    BalasPadam
  9. Kucing wak tengah ngendap ikan dalam kolam ke tu? ๐Ÿ˜€
    Geram tengok corak badan dia, cantik.

    BalasPadam
  10. Hehe comel kucing itu tutup belakang bahagian.

    BalasPadam
  11. Kucim zaman sekarang ni pun dah pandai tutub aib yer.. ^_^

    BalasPadam
  12. Semoga Allah akan tutup juga aib sahabat yang menjaga aib sahabatnya itu

    BalasPadam
  13. Kena pulak ye gambar dengan tutup aib tu.. hehehe..

    BalasPadam
  14. Semoga dapat kawan yang dapat tutup aib kita dan berbuat baik selalu..

    BalasPadam
  15. beneran kuwi kangji ๐Ÿ‘๐Ÿ‘

    BalasPadam
  16. Ni baru betul true gentleman

    BalasPadam
  17. terima kasih wak kerana selalu singgah ke blog bilis saya ni...

    BalasPadam
  18. Sentiasa berdoa agar sahabat SA tutup aib SA

    BalasPadam
  19. 1 dlm 1000 he hzz
    untunggg ada sahbt begitu kan

    BalasPadam
  20. Halah.. halah.. comelnya miauw..
    namun realitinya agak susah nak berjumpa sahabat begini..

    BalasPadam