Rabu, 23 Disember 2020

WW 201 : Mee Bandung Udang

 Salam bertani




Salam bertani.

29 ulasan:

  1. wow sedapnya mi bandung Muar licin licau

    BalasPadam
  2. paduuu wak :) licin tu sepinggan alhamdulillah

    BalasPadam
  3. Mee Bandung Udang....sedapnya...

    BalasPadam
  4. Udang 'tanam' sendiri ke? Eh? hahaha

    BalasPadam
  5. baru2 ni makan mee bandung tapi rasa dia tak ori. termenung teringat mee bandung yang sedap. hehe

    BalasPadam
  6. Makan kat mana tu wak, sampai licin sure terlajak sedap tu

    BalasPadam
  7. Alhamdulillah. sedapnya lahai tgok hehe

    BalasPadam
  8. Wow, licin. Alhamdulillah. :)

    BalasPadam
  9. Alhamdulillah... Dapat tengok pun dah rasa sedap.. Apa lagi kalau dapat makan bawah pokok durian.. Hihihi

    BalasPadam
  10. Wah! sampai licin mesti sedap sangat tu

    BalasPadam
  11. adoi... lapar pulak tgk mee bandung ni

    BalasPadam
  12. haha,memang silap besar saya tengok post ni masa tengah lapar =)

    BalasPadam
  13. jelira molek. mujur tak make sekali dengan kulit2 ude tu. hehehe...

    BalasPadam
  14. itu tandanya sedap amat tu Wak.. sebab licin. bestnyaaa lama x makan mee udang..

    BalasPadam
  15. Telan air liur tengok mee bandung udang wak. Gerenti sedap ni.

    BalasPadam
  16. Favourite ni. Nasib baik kt muar je. Hehe. Rasa nak makan beli je

    BalasPadam
  17. wahh enak e mee bandung tuku neng kedai rondo endi wak e? hehebe

    BalasPadam
  18. sedapnya mee bandung udang tu..

    BalasPadam
  19. lama tk mkn mee bandung..sedapnya

    BalasPadam
  20. nampak menyelerakan...ada rasa macam kat Bandung, Indonesia tak masa makan tu

    BalasPadam
  21. Sedapnya wak, orang rumah masak ke?

    BalasPadam