Ahad, 27 Disember 2020

MB 150 : Was-was Nak Makan Daging

 Salam bertani


Salam bertani.

21 ulasan:

  1. Hari tu was-was nak makan ayam sebab sembelihan meragukan. Kemudian ikan pula katanya digunakan pengawet mayat untuk kelihatan segar. Ni daging pula isuny.Kena balik kampung bertani& menternak jugalah lepas ni.. Huhuhu

    BalasPadam
  2. yala mujur kak pantang makan daging

    BalasPadam
  3. muka diaaaa! hahahaha masam betul

    BalasPadam
  4. stress kucing tu tak leh makan daging.. hehehe

    BalasPadam
  5. Hehehee meow pun pandai was-was ya

    BalasPadam
  6. amboi meow nk mkn daging ke hehe

    BalasPadam
  7. Kemain lagi diaaaa.. nak makan daging juga ke tu?

    BalasPadam
  8. kena beli daging kat pasar je lah wak. tanpa was was :)

    BalasPadam
  9. camtu eh muka was was..hahahahha

    BalasPadam
  10. hehe.. tak payah makan daging la, oyen. Diet, diet! :D
    Harap wak boleh emailkan alamat dan nombor telefon ke email knitskiki@gmail.com untuk saya pos hadiah wak, sebagai salah seorang top pengomen di blog saya. :)

    BalasPadam
  11. Wak apa susah, lembu kan byk bela...

    BalasPadam
  12. itulah wak, kena cari daging segar je lah selepas ni nampaknya :)

    BalasPadam
  13. Dah, jangan makan terusss! Hahahahaha

    BalasPadam
  14. Ya Wak, kat rumah ada seketul daging suami beli, dah hilang selera nak makan, hu3

    BalasPadam
  15. Kite jenis org ada sembelih baru order daging fresh kalau x mmg xmakan daging. Cuma dok pikir order kt kedai makan selama ni. Adehh. Tak pasti lah penah makn ke x daging yg di sebut.

    BalasPadam