Rabu, 14 Oktober 2020

ww 193 : Jantung Pisang Rebus

 Salam bertani




Salam bertani.

30 ulasan:

  1. tak pernah skali pun try makan jantung pisang hehehe ..ulam2 lain pernah

    BalasPadam
  2. Sedapnya..febret saya ni maklumlah tekak orgtua.

    BalasPadam
  3. uiii sedap ni kalau buat kerabu lg best

    BalasPadam
  4. alaaa kita tak pandai makan ni wak

    BalasPadam
  5. Sedapnya berulam jantung pisang rebus

    BalasPadam
  6. suka sgt2 yang ini, jantung yang tengah tu paling sedap.

    BalasPadam
  7. Baru first time tgok , baru tau jantung pisang boleh makan rupanya

    BalasPadam
  8. Yang ni kalau ada memang tak tolak la. lupa segala diet bagai. 3 kali tambah nasi pun boleh nih.Hahah

    BalasPadam
  9. aduhh kegemaran ni wak, bertambah2 nasi bila berulam jantung pisang dgn sambal belacan

    BalasPadam
  10. masak lemak sedapnya lepas tu ada ikan masin sepat.

    BalasPadam
  11. wahh sedapnya jantung pisang rebus dimakan dengan sambal belacan.. kalau buat kerabu and masak lemak pun sedap :)

    BalasPadam
  12. Fevret zumal ni kalau makan tengah hari

    BalasPadam
  13. aku koko wes suwi oraa mangan jantung pisang ki

    BalasPadam
  14. Ini favourite saya sepanjang zaman ni wak.

    BalasPadam
  15. penah sekali rebus, makan ngan sambal. Sedap!!

    BalasPadam
  16. jantung pisang masak apa pun sedap
    kallau kat kelantan terkenal dgn resepi tereseknya

    BalasPadam
  17. Tak pandai makan jantung pisanglah atuk, sayur biasa pun saya kena paksa makan :(

    BalasPadam
  18. SA dh lupa cara rebus jantung pisang cantik putih macam tu...

    BalasPadam
  19. Memang bertambah lah kalau ada jantung rebus dengan sambal belacan nie..

    BalasPadam