Rabu, 28 Julai 2021

WW 217 : Ulat Cantik

 Salam bertani


Ulat cantik


Ulat (?) ni pula encem

Salam bertani

36 ulasan:

  1. Memang cantik ulat tu wak.. tp geli jugak.. hehehe.. yg bawah tu mcm abg long kawasan je.. geram! haha

    BalasPadam
  2. Comelnya ulat tu. Yang warna hijau pernah nampak. Yang kuning oren macama tak pernah jumpa pulak. Yang bawah tu ulat maintain encem.

    BalasPadam
  3. alolololo geli geleman nak pegang walaupun ulat tu cantik T_T

    BalasPadam
  4. Comelnya ulat tu. Warna hijau pernah nampak kat umah, oren belum lagi..

    BalasPadam
  5. Eeee jangankan cantikkk kee tak ke, kalau dah nama ulat, kita memang gelii Wakkk oiii..

    BalasPadam
  6. erk...geliiiiii....tp memang cantik la...sblom ni x pernah nampak yang warna orange tu..biasa hijau je

    BalasPadam
  7. Ulat tu macam toys.. tapi ulat yang bawah tu....... rasa nak kunyah!

    BalasPadam
  8. eeee tu ulat betul ke ulat mainan wak?

    BalasPadam
  9. Try bg kucing tu mkn ulat cantik tu wak..tgk mau ke tidak dia

    BalasPadam
  10. Saya pantang tgk ulat..semua jenis ulat saya takut

    BalasPadam
  11. Eii..geli...ulat ni selalu makan daun kari saya. kalau nampak memang cabut lari masuk rumah..hahahha

    BalasPadam
  12. Kalau namanya ulat, mmg xde la letak kat tapak tgn.. aduhai.. 😖

    BalasPadam
  13. hehehe
    ayah Hans dalam banyak2 binatang, ulat nih yang dia geli.
    Hans kadang2 gerun juga tengok mata dia tu tapi okay jer lah buat bagi ayam makan dekat kampung dulu-dulu.
    hahaha

    BalasPadam
  14. Mahu menjerit-jerit PC bila tengok ulat. haaaaaa tapi ulat yang last tu lain macam..ulat mata bolat.

    BalasPadam
  15. Jadi ulat🐛🐛 pun dah cantik..Kalau dah jadi rama-rama🦋🦋 camana la rupanya ek...

    BalasPadam
  16. Err.. geli gak walaupun comel.. Hahahaha.. Kaler pink ada x??

    BalasPadam
  17. subhanallah cantik comel n warna warni

    BalasPadam
  18. huhu.

    ulat hensem boleh la buat peluk time tido.

    ulat cantik macam mana pun, tetap geli nak pegang...

    BalasPadam
  19. Aduh.. Siap pegang lagi.. Geli saya tengok.. Haha

    BalasPadam
  20. Cantik.. cuma geli nak pegang.. Tak gatal ke..

    BalasPadam
  21. Cantiknyaaa! nampak macam plastik tapi tu real kan?

    BalasPadam
  22. ulat cantik, mesti jd rama2 pun cantik ni kan
    encemmm nya cat. nama apa wak

    BalasPadam
  23. Takut gatal jika terkena ulat bulu.

    BalasPadam
  24. Nampak besar ulat-ulat gambar pertama. Apapun memang cantik.

    BalasPadam
  25. Cantik ulat tu. Dulu berani pegang, sekarang takut pulak!

    BalasPadam
  26. saya belum pernah jumpa ulat oren, cantik sangat warnanya tuh. Lucu bila takde bulu, tapi bila ulat ade bulu, wuih gatal-gatal terase ini badan

    BalasPadam
  27. Mmg cantik WP tp saya geli haihhh ... eiii

    BalasPadam
  28. encem kebabom muah muah hahahha

    BalasPadam
  29. Nampak macam ulat mainan padahal ulat betul hahahaha.
    Ulat bawah tuuuu kita geramm! Comel sungguh.

    BalasPadam