Rabu, 21 Julai 2021

WW 216 : Durian Goreng

 Salam bertani











Salam bertani

36 ulasan:

  1. Wow... dah macam cempedak goreng kan.. haritu ada org amek order durian goreng.. tapi x pernah try.. kalau g food review, ada durian goreng.. lain sikit bentuknya.. tak terus goreng camni ha.. hehe..

    BalasPadam
  2. eh doyan goreng, mcm cempedak goreng jgk ke konsep nya tu?

    BalasPadam
  3. Harumnya sampai ke KL..
    Makan ngan ice cream sedap tu...
    Tahun ni paling sikit makan durian...huhuhu

    BalasPadam
  4. Sekali tengok macam cempedak goreng tapi durian goreng rupanyaaaa hehehe

    BalasPadam
  5. Mesti sedap sepertimana cempedak goreng juga.. Buah nangka digoreng pun sedap juga.

    BalasPadam
  6. Wahh ala cempedak goreng. Boleh cuba ni nanti. nampak menyelerakan. curious nak tahu rasa durian goreng.

    BalasPadam
  7. menarik ni..tak pernah makan durian goreng..

    BalasPadam
  8. suka kalau goreng macam cempedak tu, ada salut tepung. sedap

    BalasPadam
  9. mewah dgn duyan boleh ja bega2 apa suka kan..sedap tu

    BalasPadam
  10. Eh, goreng gitu2 terus, tak celup tepung pun??... Boleh try ni tapi selalu sy celup tepung. Tapi sedap lagi makan gitu 😍

    BalasPadam
  11. Ada durian dalam esbox ni, ingat nak cuba jugalah.. tak meletop ke Wak??

    BalasPadam
  12. p/s terima kasih sggh blog sy. nnt sy dtg smbg komen ya..😊

    BalasPadam
  13. Menarik, belum pernah cuba dan belum pernah makan juga durian goreng ni.

    BalasPadam
  14. Laaaa... boleh buat macam ni?

    BalasPadam
  15. wehhh memang tak salut apa2 ek?

    BalasPadam
  16. Biasa makan cekodok durian ja..ni grg mcm grg pisang ya

    BalasPadam
  17. Boleh tahan kretip ni, nanti try la buat goreng celup tepung pula.. tak pun buat karipap durian ka..😆

    BalasPadam
  18. Wah sedap tu wak. First time tengok durian goreng. Kalau cekodok durian tu selalu la.

    BalasPadam
  19. Salam Aidil Adha, tetap sedap kan, walaupun goreng..

    BalasPadam
  20. Kreatifnyer wak . Goreng durian tnpa salut apa2 ke ? CCL nak cuba laa

    BalasPadam
  21. Wow ada ek durian goreng tak pernah tengok lagi lah orang jual. kalau dijual agak agak berapa rm la 1 ulas tu haha.

    BalasPadam
  22. hahahah wak pon terjebak ke dengan durian goreng ni

    BalasPadam
  23. durian tak sempat nak goreng wak. beli sebiji rm80. belum smpat goreng dah bedal dulu...

    BalasPadam
  24. inovasi dlm resepi tempatan. harap2 lps ni ada la gerai jual durian goreng... asyik makan cempedak grg je selama ni....

    BalasPadam
  25. Kreatif ..nampak macam sedap..x pernah rasa lagi durian goreng

    BalasPadam
  26. Tak goreng pun takpe. Enak dimakan begitu saja, macam roti gardenia. Hehe.. bila goreng, dah tambah minyak, tambah kolesterol lagi. Haaa..

    BalasPadam
  27. Ish3.Menggoda betul.Terliur tengok.Ni kalau beli ni tak sempat rasenya nak goreng.Ki3😁

    BalasPadam
  28. Sedapnya..haritu tgk org goreng kulit durian..pun ada ye

    BalasPadam
  29. Wak sebenarnya pun tak pernah lagi menggoreng isi durian ni.
    Isi durian tu difrozenkan dulu, digoreng masa tengah sejukbeku.
    Sebab tu tak balut tepung.

    BalasPadam
  30. Rasa dah lari kot..dah rendam dalam minyak ^_^

    BalasPadam
  31. Tak pernah cuba pun. Rasa mesti tak sedap

    BalasPadam