Rabu, 12 Mei 2021

WW 213 : Sunset Ramadan Terakhir

 Salam bertani

 Salam lebaran



Salam bertani.


31 ulasan:

  1. kangji.. selamat hariraya maaf zahir
    njalok ngapuro seng akeh2 yo

    BalasPadam
  2. cantik.. suka warna2 ketika sunset.. lagi2 kalau time baru lepas hujan. bergabung colours..

    salam aidilfitri =)

    BalasPadam
  3. Semoga kita ketemu lagi Ramadhan di tahun depan

    BalasPadam
  4. SALAM AIDILFITRI wp N FAMILI

    BalasPadam
  5. Cantik..salam aidilfitri saudara warisan petani @ Wak

    BalasPadam
  6. Pohon pandan tumbuh melata,
    pohon serai hidup merumpun;
    jari disusun maaf dipinta,
    silap dan salah moga diampun.

    Selamat hari raya Aidilfitri. Maaf zahir dan batin.

    BalasPadam
  7. Sayunya, tengok sunset ramadhan terakhir.. pandai wak amik gambar.

    BalasPadam
  8. Cantiknya gambar!

    Maaf zahir batin, wak!

    BalasPadam
  9. Selamat Hari Raya Wak Petani.
    Maaf Zahir dan Batin

    BalasPadam
  10. Selamat hari raya Wak & family.Maaf zahir & batin

    BalasPadam
  11. Selamat Hari Raya Aidil Fitri.
    Maaf Zahir dan Batin

    BalasPadam
  12. Selamat hari raya wak 🙏🙏

    BalasPadam
  13. Subhanallah!
    Cantik yakmat! Rindu nak duduk tepi laut, tengok Sunset.. huhu..

    Salam Aidilfitri wak!!!

    BalasPadam
  14. selamat hari raya, maaf zahir dan batin

    BalasPadam
  15. MasyaAllah cantiknya sunset.
    Selamat hari Raya Wak
    Maaf jika ada salah dan silap :)

    BalasPadam
  16. Cantik warna alam kan..

    Selamat hari raya wak.

    BalasPadam
  17. Assalamualaikum wak
    selamat hari raya idulfitri maaf zahir batin. moga sambutan aidilfitri tahun ini tetap meriah biarpun dalam suasana norma baharu..

    BalasPadam
  18. Subhanallah. Indahnya. Selamat Hari Raya Aidilfitri, wak.
    Maaf zahir batin.

    BalasPadam
  19. Selamat hari raya Wak sekeluarga. Maaf zahir batin.

    BalasPadam
  20. alhamdulilah. sebenar saya pun perasaan, kat sini ramadhan terakhir pun sangat cantik sunset nya, ada rasa nak pergi beach snap pic tapi tu lah sebab masa tu tgh sibuk nak pii beli bahan tuk raya terus terbantut niat.

    BalasPadam
  21. mudah-mudahan kita ketemu lagi ramadan akan datang...

    BalasPadam
  22. Subha Allah cantiknya pemandangan

    BalasPadam
  23. Subhanallah indahnya sunset tu kan

    BalasPadam
  24. cantiknya sunset tu wak.. nanti wak snap gambar sunrise pulak tau

    BalasPadam
  25. Rindu nak tgk sunseytepi pantai

    BalasPadam