Jumaat, 9 Ogos 2019

Rahsia Ulam-ulaman

Salam bertani
















 Salam bertani.









7 ulasan:

  1. Banyak kan khasiat ulam-ulam.

    BalasPadam
  2. banyak khasiat ulam, rugi kalau tak makan :)

    BalasPadam
  3. Mama pun sedang amalkan ulaman juga.. mmg byk khasiatnya kan

    BalasPadam
  4. MEMANG BANYAK KHASIAT ULAM-ULAMAN...BAIK UTK DIET KSHTAN

    BalasPadam
  5. Banyak betul kahsiat ulam- ulaman..SA suka pucuk gajus, tenggek burung tu..selalu beli kat pasar malam je...

    BalasPadam
  6. Banyak khasiatnya.. Arwah abah saya memang suka makan ulam-ulaman ini..

    BalasPadam
  7. tenggek burung. sedap nyer.
    peria & jering tu aida still tak pandai makan.
    my husband, wajib ada sayur / ulam bila nak makan.
    tanpa tu, takde selera dia nak menambah nasi :)hu hu hu

    BalasPadam