Rabu, 29 Jun 2022

WW 246 : Minum Petang Rabu

 Salam bertani



Salam bertani

22 ulasan:

  1. Sedapnya cempedak goreng. ni pun lama tak makan. Tak ingat dah bila last makan.

    BalasPadam
  2. Alamak, wak dah tayang cempedak goreng.

    BalasPadam
  3. bestnya kalau biji dia di rebus lepas tu makan. sedapnya cempedak goreng wak

    BalasPadam
  4. sedapnya goreng cempedak hidangan petang terbau aromanya

    BalasPadam
  5. sedapnya wak minum petang cempedak goreng, bijinya rebus tu wak best betul

    BalasPadam
  6. Dah musim cempedak ke Wak? Sini belum ada org jual lagi... doyan adalah berkoyan-koyan :D

    BalasPadam
  7. Sedap tu ..gengkn dgn kopi mmg ngam

    BalasPadam
  8. Durian semakin beransur...Cempedak pulak muncul...Dua-dua tak mampu nak tolak selagi nampak dimata..hihihi

    BalasPadam
  9. Cempedak goreng ke tu hehehee.. kegemaran Mrs. A ni

    BalasPadam
  10. jangan lupa rebus biji cempedak tu..!

    BalasPadam
  11. Sedapnya cempedak goreng yg dimakan panas2 gitu!

    BalasPadam
  12. saya suka makan biji cempedak

    BalasPadam
  13. sodap ni... belum musim skrg..hanya mampu tgk je di skrin

    BalasPadam
  14. Sedapnya cempedak goreng lawan ngan air panas! Terbayang-bayang sedapnya biji cempedak tu buat masak lauk berlada.

    BalasPadam
  15. Sedapnyaaaaaa......nasib la SA x leh makan cempedak

    BalasPadam
  16. sedapnya cempedak goreng...tk kesempatan lagi beli...nmpk org jual buah cempedak

    BalasPadam
  17. Kat area Sha ini tak jumpa lagi cempedak goreng.. kikiki.. Kalau ada buat juadah minum petang macam ini memang ngam..

    BalasPadam
  18. Sedapnya cempedak goreng, sekarang cempedak katanya harga mahal juga kan Wak..

    BalasPadam