Rabu, 1 Jun 2022

WW 243 : Tak Cukup Syawal

 Salam bertani


Salam bertani

28 ulasan:

  1. Mak aih. Tapi kenapa saya boleh faham? ๐Ÿ˜‚

    BalasPadam
  2. Heheheh... hujung minggu ni mesti ada yg sambut raya lagi

    BalasPadam
  3. Dapat beraya tahun ni jadi sakan ler raya sampaikan taknak balik kerja...hehehe

    BalasPadam
  4. Heh heh alasan praktikal xpuas beraya ya

    BalasPadam
  5. hahaha..brake no eat, ok ok nevermind. u take care. u no need come work. u stay in yr kampung

    BalasPadam
  6. If this happen, my blood can go upstairs la! :)

    BalasPadam
  7. Macam- macam kan..tapi betul wak..memang ada pun masalah mcm ni..especially kat opis SA ni...masuk isnin, selasa x masuk...masuk rabu..khamis - Jumaat x masuk..tapi kat media sosial bukan main aktif

    BalasPadam
  8. Yee Wakkk masih tak cukup hari ni nak raya.. Saya masih beraya lagi Wak sampai hari Ahad hahahahahaha

    BalasPadam
  9. seronok beraya di kampung...hehe..

    BalasPadam
  10. Sungguh-sungguh menikmati Syawal.

    BalasPadam
  11. OME! Sabor je la dek non!

    BalasPadam
  12. Flower dah gugur.... hehehhe

    BalasPadam
  13. hehe not delicious body make me smile wak hehe

    BalasPadam
  14. habis dah raya. tup2 nnt ehhh. puasa ye.

    BalasPadam
  15. Haha…bos dan pekerja sama je broken English

    BalasPadam
  16. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  17. Hahaha.. bos dengan anak buah pun sama naik eh..

    BalasPadam
  18. Bahasa Inggeris memang rosak betul.

    BalasPadam
  19. hancur english diorang hahaha

    BalasPadam
  20. Hamboi dia punya alasan.. hahaha..

    BalasPadam
  21. Biar broken..yang oenting objektif tercapai..๐Ÿคฃ

    BalasPadam
  22. Haha sweet aje tarat no flower

    BalasPadam