Isnin, 23 Ogos 2021

MB 168 : Elsa Sara Aisyah

 Salam bertani

Masa bulan puasa yang lepas anak dara wak bawa balik seekor anak bulus. Wak tanya bagi nama apa, dia jawab Elsa. Tapi pendengaran tua wak ni dengar dia sebut Aisyah. Jadi sampai sekarang wak panggil Aisyah. Anak dara dan pn is3 wak panggil Elsa Sara.


Baby Aisyah 


Kesayangan anak dara waklah ni


Elsa Sara terkini


Salam bertani.


34 ulasan:

  1. amboi nama hang... love elsa sangat niii huhuhu

    BalasPadam
  2. Hehe... Ni penangan drama Love Elsa ni. Comelnya...

    BalasPadam
  3. Indahnya wajah Elsa seindah namanya...

    BalasPadam
  4. beli ke wak? elsa jd aisyah..bole la tu dekat2 la tu

    BalasPadam
  5. comellll sgtt ni
    nama pun femes elsa he hee

    BalasPadam
  6. cute sangat aisya...bulunya lebat dan cantik

    BalasPadam
  7. comelnya wak... patutla jadi kesayangan ya...

    BalasPadam
  8. bole la kita berbesan wak...

    BalasPadam
  9. Wah ada dua nama ..elsa dan aisyah . Hehehe . Cantik bulu si comel ni

    BalasPadam
  10. Comel sangat!
    Oklah ada dua nama, omputih Elsa, jawa Aisyah..hihi

    BalasPadam
  11. Ya allah nama dia! Macam nama manusia dah haahaha, comel sungguh!

    BalasPadam
  12. Sedap sngguh nama Elsa Sara Aisyah. Secantik empunya badan..

    BalasPadam
  13. Wah.. suka la kent.. 🤗

    BalasPadam
  14. Comenya ama komersyel sok jadi artis i

    BalasPadam
  15. Lebat bulunya. Muka sedih.

    BalasPadam
  16. Elsa jadi aisyah, sepadan dengan rupa parasnya..

    BalasPadam
  17. Hai elsa..tak kena buli dgn si kent ke

    BalasPadam
  18. Macam arwah Cici dulu la ni..kami namakan Cici..tapi housemate sorang tu tak puas hati nak jerit nama dia, dia letak Wawa...jadi Cici Wawa..bila tuannya bawak balik kampung, mak dia pulak letak nama Maisara...jadi nama penuh dia Cici Wawa Maisara..hahaha..kalo wak tak percaya, boleh search di FB, ada page dia tersendiri..😂

    BalasPadam
  19. ayu jugak kuceng kuwi., ;p
    tapi leceh nk jaga bela kucing ni kan wak kangji

    BalasPadam
  20. Nama seindah wajah.. kucing kayangan ni... tgk rupa pun dh manja

    BalasPadam
  21. Anak dara wak suruh wak jaga eh wak. Alahaiii comelnya dak Elsa ni. Duduk kampung bertukar nama jadi Ecah lah dia.

    BalasPadam
  22. Mintak kena cubit ke macam mana ni..hehehehe. Elsa Sara Aisyah dah jadi kawan abg kent dengan otto ke kat kampung tu.

    BalasPadam
  23. Yihhhhh comelll ! Muka innocent saja. Aisyah pun boleh wak haha. Panjang namaawak bulus oii

    BalasPadam
  24. Tudiaaaa...comel sungguh la haiiii.....

    BalasPadam
  25. Eiii... geramnya tengok si Comelni secomelanya Elsa Sara Aisyah hehehee...

    BalasPadam
  26. nama elsa tu sesuai sekali sebab cantik macam kacukan gitu

    BalasPadam
  27. Allahhh comeynya awak tucin..secomel nama diberi ^_^

    BalasPadam
  28. Fuhh! Nama. Ingatkan Elsa Frozen tu. hahahha

    BalasPadam
  29. Alolo comel.. sedap gomol2 si Elsa aosyah ni haha

    BalasPadam