Isnin, 14 September 2020

MB 142 : I Will Be Old, Weak And Wrong

 Salam bertani




Salam bertani.

28 ulasan:

  1. waduh kang iso ngomong bohoso jerman yo kang.. :p
    salam bwngi seloso

    BalasPadam
  2. betul wak..org kate tiada yg lama..tiada juga yg baru..x gitu wak :)

    BalasPadam
  3. Begitulah roda hidupan..pasti ada yang baru ..yang lama semoga sentiasa sihat walafiat

    BalasPadam
  4. Berani mengaku salah bila sendiri salah. Adakalanya bukan semua yang kita buat itu betul kan 🤗

    BalasPadam
  5. Betul itu satu hari kita akan jadi tuan, lemah dan pastinya pernah buat salah.

    BalasPadam
  6. setuju tu wak... itu semua putaran hidup, sebab tu kena saling menghormati

    BalasPadam
  7. sekarang ni yang muda berada di atas, dulu.. kita pernah merasa di atas jugak

    BalasPadam
  8. Itulah fitrah yg Allah dah tentukan, semua yg hidup pasti melaluinya tak kiralah dia kaya, miskin, cantik,buruk, kuat, lemah..bila sampai masanya tak dpt dielak..

    BalasPadam
  9. Orang tua..dia merasai muda dan kemudia tua.Kita yang muda belum tentu mencecah ke usia seperti mereka hidup hingga tua justeru hargai dan sayangii mereka dengan cara yang paling baik.

    BalasPadam
  10. Lumrah kehidupan kena ingat tu kan WP

    BalasPadam
  11. Hidup ni macam roda.. Buat baik InsyaAllah dibalas Baik juga.

    BalasPadam
  12. Nice quotes...ingatan untuk semua.

    BalasPadam
  13. Begitulah kehidupan..ada permulaan dan pengakhiran...

    BalasPadam
  14. Itulah yang sepatutnya. sama samalah kita respect each others.

    BalasPadam
  15. yang muda disayangi, yang tua dihormati.
    takda yang boleh lari dari menjadi tua.
    yg penting saling menghormati

    BalasPadam
  16. Begitulah hidup. Semua akan merasa maka, berbaiklah dengan semua orang. Saling hormat satu sama lain

    BalasPadam