Khamis, 6 Oktober 2022

Kembar Kent

 Salam bertani

Pada pagi tadi, selepas pulang dari surau wak nampak kent sedang bersantai dengan 'kembar'nya. Wak pun capai hp (cap aiyam) untuk rakamkan gelagat mereka. Jom tenguk


Kent dan kembarnya


Tengah tenguk cicaklah tu


Bila lagi kau nak datang sini


Nenek kata kita kembar seiras


Kau bawa bendalah apa ni datang sini


Ehh budak ni pun ada kembar juga

Salam bertani


31 ulasan:

  1. Kacak bergaya kembar Kent. Saling tak tumpah macam Kent hahahah

    BalasPadam
  2. kembar kat dlm cermin ora popo la kangji WP,., ojo kembar siam wes lahh., ;p

    BalasPadam
  3. Hahahaha.. sy ingatkan wak jumpa kucing serupa Kent, hehehe.

    BalasPadam
  4. kalau kucing dana dia tak suka tengok cermin wak, nanti dia nak gaduh dia ingat yg dalam cermin tu kucing lain. Kucing wak baik la hehheh handsome kent

    BalasPadam
  5. Kembar dengan cermin rupanya.
    Cantik bulu Kent. Tebal.

    BalasPadam
  6. Hahah..ingat kembar apa. Rupanya kembar cermin daa…

    BalasPadam
  7. Suka pulak dorang dok kat cermin ye.

    BalasPadam
  8. Ingatkan betul-betul kembar.. hahaha.. cantik dan bersih ja bulu Kent..

    BalasPadam
  9. susahlah kalau kucing pun dah pandai tengok cermin, nanti dia ngadap situ je, satu kerja pun tak siap­čśä

    BalasPadam
  10. Tapi saya dah lari fokus kepada perabot jati la pulak..banyaknya perabot jati puan is3 wak..saya suka

    BalasPadam
  11. He he .... Kembaran yang bikin gemes. Cantik, dan lucu.

    BalasPadam
  12. Seiras betul Kent & kembarnya tu Wak :D

    BalasPadam
  13. haha comelnya kent dan kembar dia! hp cap aiyam pun lawa gambarnya kekeke

    BalasPadam
  14. Mesti Kent seronok dapat bersama kembarnya/ Boleh dilihat tak boleh dipegang.

    BalasPadam
  15. Comel betul dia..yang last sekali tu x tau nama SA suka kaler dia

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yang last tu si Bubu lah SA
      Anak kucing jalanan yang wak kutip di pasar minggu dulu

      Padam
  16. comel kucing wak. kat rumah saja kecoh ada sekor tu tgh on heat, bising je

    BalasPadam
  17. Cantik kucing pakcik WP.. Jalur-jalur kucing pun rare, susah jumpa jenis macam tu..

    BalasPadam
  18. comei sgt...bulu dia tu, unik..baka baik ni

    BalasPadam
  19. cantiknya kucing Wak.. mahal baka nie

    BalasPadam
  20. Cantiknya bulu kent.. yg budak tu pun cantik juga bulunya.. Aini suka kucing warna kelabu mcm british cat

    BalasPadam
  21. Asalamuakaikum sahabat Blog..seronok tengok

    BalasPadam
  22. nak pinjam kembar kent boleh tak wak? hehehe

    BalasPadam