Isnin, 7 Oktober 2019

MB 106 : Rahsia Semula Jadi Mencantikan Wajah dan Melambatkan Proses Penuaan

Salam bertani

2. Beras




Sember : MStar

Selamat Mencuba

Salam bertani

37 ulasan:

  1. cantik dgn bahan asli tanpa bahan kimia..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Cuma leceh nak buatnya.
      Wanita sekarang lebih suka produk yang sap terug guna.

      Padam
  2. Saya kagum dgn mereka yg mengunakan bahan2 segar semulajdi...sbb tak ramai wanita sanggup mengunakannya dek malas

    BalasPadam
  3. alhamdulillah ..

    molek sagat untuk diamalkan nie

    BalasPadam
  4. Slalu tengok makcik guna putih telur buat masker hehe. Kalau air beras memang ena guna untuk mandikan bayi. Kulit bersih. Cuma tak penah guna beras ntk muka. Tq sharing

    BalasPadam
  5. Mengurangkan risiko pada kulit wajah ni Pakcik WP..terima kasih perkongsian.

    BalasPadam
  6. lama dah tak bermasker. macam malas je lately

    BalasPadam
  7. Pernah cuba kesemua di atas Wak, tapi time rajin, datang malasnya, memang tak kowser nak buat hahahahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sekarang pun dah ada telur tiruan.
      kalau buat masker mungkin lain jadinya nanti.

      Padam
  8. TQ info nya Wak..
    kena rajin & berdisiplin baru nampak kesannya..
    mcm sy ni malas sikit.. hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nak amalkannya memang makan masa
      kalau orang sebuk memang tak dan

      Padam
  9. Eh, uncang teh buat teh tarik kaw la... hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Lepas buat teh tarik, bolehlah tepekkan uncangnya kat mata.

      Padam
  10. Bahan-bahan semulajadi bagus untuk kulit sebab takde bahan kimia..

    BalasPadam
  11. terima kasih atas perkongsian ni WP

    BalasPadam
  12. cara organik macam ni bagus dan terjamin selamat...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Cuma nak amalkannya tu yang tak berapa rajin.

      Padam
  13. Good sharing.. dulu masa mama muda selalu guna putih telur buat mask Dan white head remover

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bolehlah amaklan terus supaya nampak awet muda

      Padam
  14. dulu2 suka guna putih telur campur limau nipis n sapu pada muka. bolehlh utk serikn wajah

    BalasPadam
  15. Thank you for helping people get the information they need. Great stuff as usual. Keep up the great work!!!Enjoy the power to create and control people in a virtual world where there are no rules with sims 4 news – On Xbox One, PS4 and PC.

    BalasPadam
  16. yang lain pernah try, beras tu je yang belum. nanti nak merajinkan diri try :)

    BalasPadam
  17. cara semulajadi lagi selamat dan nutrisi yang asli. tp kena rajin lah kan

    BalasPadam
  18. Wah bagus perkongsian Wak nie.. boleh lah cuba nanti.. terima kasih ya..

    BalasPadam
  19. Yang putih telur tu SA selalu buat sampai sekarang...memang sangat2 berkesan...

    BalasPadam
  20. suka potong timun dan letak dekat mata.. sejuk je.. yang lain-lain tu tak pernah cuba pun..

    BalasPadam
  21. sy selalu guna tomato dan telur..
    mmg bagus drp menggunakan produk kosmetik yg lain..

    BalasPadam