Isnin, 22 April 2019

MB 82 : Lemon Water

Salam bertani




Salam bertani.

13 ulasan:

  1. dulu kita memang amalkan ni..tapi lama2 kene stop sebab perut tak tahan, ada gastrik kan...

    BalasPadam
  2. dulu rajin wak pagi2 minum air lemon ni, bangun2 tdo terus minum tp lama2 jd mls hehehe... kadang2 je buatnya

    BalasPadam
  3. Memang bagus ni...lama tak minum setiap pagi ...

    BalasPadam
  4. WAH,, nice info. TQVM FOR SHARING THIS VERY GOOD INFO. ALL THE BENEFIT OF DRINKING LEMON IS ALREADY SHOWN IN NICE PICTURE,,, nak cubalah kejap lagi nak beli lemon.

    BalasPadam
  5. Lemon memang bagus untuk kesihatan

    BalasPadam
  6. Alhamdulillah kami amalkan minum air lemon suam..

    BalasPadam
  7. dulu saya rajin amalkan air lemon suam. tapi sejak2 tak sempat nie, alahai nak buat pun malas

    BalasPadam
  8. Lemon sedap...tapi mahal kan sebijik..so x mnum tiap pagi..muahahaa... Bagus tuk kurusss

    BalasPadam
  9. Oo minum Masa perut kosong boleh ye. Mama x prnah buat lagi.

    BalasPadam
  10. saya suka buat jus tembikai campur lemon..sedap!
    dah teringin pulak nih..adoi..haha

    BalasPadam
  11. Air lemon memang baik untuk kesihatan.

    BalasPadam