Isnin, 1 April 2019

MB 79 : Tanam Pegaga

Salam bertani




Salam bertani.

22 ulasan:

  1. cantik dan subur nampaknya WP

    BalasPadam
  2. Bestnya... Sedap buat ulam ataupun masak tumis kering.

    BalasPadam
  3. be3stnya wak.... tnm pegaga mmg tak meerugikan...
    bt ulam sedap, bt urap pun layan... tp buat jus dana tak pernah try lg

    BalasPadam
  4. wah warna die hijau nyaa ceria je

    BalasPadam
  5. cantik.. kalau buat ulam sedap bagi penggemar ulam ni. hehe

    BalasPadam
  6. gemuk2 daun pegaga..cicah dgn sambal belacan, sedap nih.,.

    BalasPadam
  7. Rimbunnyaaaa… Sy suka sgt pegaga, buat jus pun elok, kan.

    BalasPadam
  8. Buat ulam dan urap.. Sedap sangat.

    BalasPadam
  9. perghhh meriah betulll pegaga nyeee

    BalasPadam
  10. Mama baru nak tanam jenis damn Besar yh tu Boleh makan ke

    BalasPadam
  11. pegaga ni banyak tumbuh meliar je kat laman kak ana, WP :)

    BalasPadam
  12. pegaga ni banyak tumbuh meliar je kat laman kak ana, WP :)

    BalasPadam
  13. sedap jadikan ulam dan makan dengan sambal belacan.

    BalasPadam
  14. pegaga sedap juga disayur

    BalasPadam
  15. Di mana boleh sy dapatkan, mak mertua minta carikan utk isteri sy yg baru bersalin.. wp jual ke? Pasar area skudai ni dh pergi smua nya xda pegaga kampung... Jika ada info ni no fon sy 0125999009

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kat pasar minggu di Simpang Renggam banyak jual (setiap pagi Jumaat.
      Atau kat pasar tani Air Hitam (setiap pagi rabu)
      Atau di pasar minggu Benut (pagi sabtu)
      Atau pasar minggu Part Raja (setiap pagi Isnin dan Khamis)

      Padam
  16. buat ulam sedap ni. cicah dengan sambal belacan

    BalasPadam
  17. Cantik pulak jadinya pegaga tu. Tu pun di baja jugak ke WP

    BalasPadam
  18. Etuz.a ada jg pegaga di pasu. rendam air panas langsung makan.

    BalasPadam
  19. numpang share ya min ^^
    Hayyy guys...
    sedang bosan di rumah tanpa ada yang bisa di kerjakan
    dari pada bosan hanya duduk sambil nonton tv sebaiknya segera bergabung dengan kami
    di DEWAPK agen terpercaya di add ya pin bb kami D87604A1 di tunggu lo ^_^

    BalasPadam