Isnin, 18 Februari 2019

MB 74 : Info Kesihatan

Salam bertani



Salam bertani.

37 ulasan:

  1. terima kasih atas perkongsian

    BalasPadam
  2. Info Menarik untuk dipraktikkan. Kena banyak minum air kosong musim panas pakcik WP.

    BalasPadam
  3. selalu lupa yang lepas bangun tido tu..biasanya bangun terus g mandi heheh

    BalasPadam
  4. info yang sangat bermanafaat.akan di praktikkan selepas ini insyaallah

    BalasPadam
  5. mmg ini yg sya lakukan setiap hari wak.... bangun2 tu sblm mandi minum air kosong dulu, klu tak buat rasa lain lak, sblm tido pun sama... sebelum mkn ngn sblm mandi tu pun sama

    BalasPadam
    Balasan
    1. Baguslah Dana dah amalkan.
      Wak pun buat begitu.

      Padam
  6. Bangun pagi tu selalu lupa minum sebab tak jadi habit. Bila dah sakit baru nak mula. Itu biasalah untuk diri ini.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wak biasanya simpan air mineral botol kecil sepeti dalam bilik.
      Sebelum tidur setiap malam tonggak.

      Padam
  7. WAH BAGUS TU MESTI TAU WAKTU MINUMAIR YANG TEPAT

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ye terutama sebelum makan tu.
      Biasanya kita minum selepas makan
      Tu yang makan lebih had

      Padam
  8. kita pun sekarang amalkan minum air sebelum tidur dan selepas bangun tidur..dulu2 malas dan tak tahu apa kebaikannya..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Baguslah.
      Kalau dah jadi habit nanti, takde masalah

      Padam
  9. Good sharing, SA memang follow macam dalam gambar ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bagus kalau dapat amalkan.
      Apatah lagi musim panas sekarang, kena minum banyak air kosong

      Padam
  10. numpang share ya min ^^
    Hayyy guys...
    sedang bosan di rumah tanpa ada yang bisa di kerjakan
    dari pada bosan hanya duduk sambil nonton tv sebaiknya segera bergabung dengan kami
    di DEWAPK agen terpercaya di add ya pin bb kami D87604A1 di tunggu lo ^_^

    BalasPadam