Rabu, 2 September 2020

WW 188 : Harimau Jadian

 Salam bertani




Salam bertani.


30 ulasan:

  1. Edit kot wak. Skrg ni semua org pandai edit2 kan

    BalasPadam
    Balasan
    1. Gambar betul ni
      Anjing ti dimakeover oleh tuannya

      Padam
  2. Patut la tak sado, harimau jadian rupanya

    BalasPadam
  3. memang cantik dia warna dia tu, tapi kesian lah kot ada yang panik ingat harimau betul sesia kalau kene tembak ke apa...

    BalasPadam
  4. Kalau betul diwarnakan, sy harap tiada bahan berbahaya dalam pewarna tu, kesian anjing tu

    BalasPadam
  5. walau pun comel tapi kesian kat dia :(

    BalasPadam
  6. Boleh juga buat mcam ni. X efek ke kt dia

    BalasPadam
  7. Kesian kat anjing tu mesti takde anjing lain yang nak kawan dengan dia.

    BalasPadam
  8. aah kisah ni ritu viral sekejap..hahah comei je

    BalasPadam
  9. kesianlah pulak tengok dah kena conteng macam tu hahaha

    BalasPadam
  10. aie kenak nya kedak ya...hahahhah

    BalasPadam
    Balasan
    1. eh kenapa dia macam tu..hahahah...translate dari bahasa sarawak...mesti saya ingat ni blog kak shirven masa komen ­čĄú

      Padam
  11. naya ka anjing heh..heh jadi rimau pulak

    BalasPadam
  12. Terkejut.Harap edit sahaja bukan diperlakukan betul-betul.Dia tetap makhluk Allah SWT.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kisah anjing ni viral juga sekejap dulu
      Sampai pihak berkuasa nak cari si pelakunya.

      Padam
  13. edit kan ni.. bukan sapa2 pegi cat badan dia kan ?

    BalasPadam
  14. Mungkin juga diwarnakan bulu dia aiyaa

    BalasPadam
  15. Apa namanya kalau harimau + anjing? Tak berapa handsome kejadiannya ni hihihiiii.

    BalasPadam
  16. sape pulak warnakan dog ni haihh..kesian pulak..

    BalasPadam
  17. Haha siapalah buat dia mcm ni

    BalasPadam
  18. Sapelah cat anjing tu. Kesian dia

    BalasPadam
  19. Bila klik je entry. Loll. Anjing rupanya ya wakk. Hehehe. Edit ke betul² buat versi rimau jadian hehe

    BalasPadam
  20. kalau dari jauh ni mau semua pakat lari. sian anjing jadi mangsa.

    BalasPadam