Isnin, 2 Mac 2020

MB 125 : Amalan Pemakanan Sihat

Salam bertani



Salam bertani.

24 ulasan:

  1. yg penting sihat luaran dan dalaman.. aminn

    BalasPadam
  2. mekasih atas ingatan ye wak

    BalasPadam
  3. Sedang berusaha untuk makan pagi setiap pagi ni Wak...

    BalasPadam
  4. Yup makan pagi/sarapan banyak sedikit daripada makan malam.

    BalasPadam
  5. Breakfast memang kena makan.. kalau tak melepek je..

    BalasPadam
  6. breakfast like a king, dinner like a pauper...kdg2 follow tapi byk yg tidak..huhu..

    BalasPadam
  7. Ok faham dah strategi ni heheheee...

    BalasPadam
  8. mana yang khilaf kita betulkan ..yang betul teruskan..mog Allah beri kesihatan kepada kita dalaman dan luaran..

    BalasPadam
  9. Ada gambar gini..lebih mudah ingat..hehe

    BalasPadam
  10. Amalkan kesihatan ..Minum air putih banyak bersihkan badan

    BalasPadam
  11. Betul tu. Tapi ada juga yang figure bagus tapi badan tidak sihat

    BalasPadam
  12. Kurus tak semestinya sihat..apatah lagi gemuk hehe

    BalasPadam
  13. kena mkn ikut waktu.. mcm2 rutin kena bt dan jaga supaya bdn sihat

    BalasPadam
  14. sihat tanpa ubat
    jaga pemakanan yg sihat

    BalasPadam
  15. asalkan kalori pengambilan tidak lebih daripada yg keluar/yang digunakan. hehe

    BalasPadam
  16. ermmm bagus kalau dapat konsisten amalkan gaya hidup sihat ni kan wak :)

    BalasPadam
  17. mmg kena jg pemakanan utk bdn yg sihat

    BalasPadam
  18. Oh terbalik.. Baru dapat body slim, hehehe
    Pemakanan sihat memang sangat penting abad ini..

    BalasPadam
  19. Insyaallah mula bersukan semula..

    BalasPadam
  20. yes.. breakfast memang makan bersungguh.. hehehe..

    BalasPadam